donderdag, augustus 23, 2007

Jeugdschaaktoernooi Ten Boer: zaterdag 25 augustus

Het is eind augustus en dat betekent dat de activiteiten bij de diverse schaakclubs weer met rasse schreden dichterbij komen. Op dinsdag 4 september gaat het in het Buurhoes, om 19.45 uur, weer beginnen: de onderlinge competitie om het kampioenschap van Ten Boer en omstreken. In de regionale krant BuurContact zal hieraan ook aandacht worden besteed.

Belangstellenden voor Schaakclub Ten Boer kunnen contact opnemen met een van de betuursleden. Hun namen zijn te vinden op de NOSBO-site: http://www.nosbo.schaakbond.nl/ [Kijken bij Verenigingen-Ten Boer].

Ook het jeugdschaak, dat afgelopen seizoen een zeer fraaie start beleefde, begint binnenkort weer. Een kleine 30 kinderen hebben aan de lessen al veel plezier beleefd en tussen de bedrijven door werden ook onderlinge wedstrijden gespeeld, die op de laatste vrijdag leidden tot het uitdelen van menige mooie prijs.

Maar voor al deze activiteiten weer aan de orde zijn, is er nog een apart schaaktoernooi voor de jeugd (vrije deelname) in het kader van de Sportrecreade Ten Boer. Op http://www.sportrecreade.studio-d-line.nl/ is daar het een en ander over te vinden. Ik herhaal dat hier even:

Schaken: Jeugdschaaktoernooi: zaterdag 25-8-2007

Waar: Horecacentrum Buurhoes, Ten Boer
Omschrijving: Schaken voor de jeugd
Hoe laat: 14:00 uur
Kosten: € 2,50 pp
Bijzonderheden: Inschrijven kan ter plaatse
Prijzen: Medailles
Hoofdsponsor: SNS. Regio-Bank.

De jeugdige schakers uit Ten Boer e.o. weten dus waar ze zaterdag 25 augustus om 14.00 uur verwacht worden!

Geen opmerkingen: