zondag, september 23, 2007

Eindspelstudie 17 + Schaken - Boeken


Deze, eens wat anders gepresenteerde, eindspelstudie, heeft ook weer als motto:
WIT (aan zet) WINT!
[Wit: Kh3, Te4, La6, pi b4; Zwart: Kh1, pi h2, g2, f3 en e7;
grotere afbeelding is mogelijk door te klikken op de foto]


Iedereen kan een antwoord/oplossing rechtstreeks invoeren, op de volgende manier:

1) Klik op 'comments' (rechts onder deze post); dan de oplossing intikken bij 'leave your commment' met vermelding van je eigen naam (gewoon meteen onder de tekst). Naam vermelden hoeft niet per se, maar wordt wel op prijs gesteld!
2) Woordverificatie (gegeven woord overnemen in kadertje)
3) Klik op 'anonymous'
4) Klik op 'publish your comment' en je antwoord is geplaatst. Simple comme bonjour!

In de loop van deze week volgen de oplossing en alle gegevens betreffende deze compositie + de ontvangen reacties van bezoekers van Alberts SchaakBlog.
-----------------------------------------------------------------------------
BOEKENLINKS
Aan het weblog is een nieuwe categorie links toegevoegd: de boekenlinks. Hier staat ondermeer de website Boekwinkeltjes, waarbij honderden Nederlanders zijn aangesloten, die op die manier boeken aan de man trachten te brengen. Ook Blogger Albert heeft zich, na rijp beraad, bij dit gilde van boekverkopers gevoegd en zijn 'winkeltje'


is dan ook eveneens bij deze links terug te vinden. (Ook klikken op bovenstaand logo is mogelijk). Boeken op allerlei gebied: literatuur, science fiction (hoort volgens de een ook tot de literatuur, volgens de ander weer niet; volgens mij wel), maar ook bijvoorbeeld spoorwegen en tuinieren èn natuurlijk, last but not least: schaakboeken! Ik zou zeggen: neem eens een kijkje! Meer boeken zijn op komst!

Geen opmerkingen: