zaterdag, september 27, 2008

Huwelijk in Amsterdam

Vrijdag 26 september was, niet alleen wat het weer betreft, een fantastische dag. Anne-Marie (dochter van Albert) en haar vriend Manoj trouwden in Amsterdam. Een kleine impressie!

Bruid en bruidegom verlaten de trouwlokatie: het stadsdeelkantoor in Amsterdam-Zuid

Als het bruidspaar en de gasten even later op weg zijn naar het Blauwe Theehuis in het Vondelpark voor de receptie, is de daar toevallig aanwezige brandweer wel in voor een grapje en...

verheft het kersverse echtpaar tot bijna in de wolken!

De bruidstaart! Je hoort wel eens over onuitgenodigde lieden die tijdens plechtigheden / feestelijkheden zich achteloos tussen de gasten mengen en zich de aanwezige eet- en drinkwaren goed laten smaken. Dat gebeurde hier ook: een bij niemand bekend, maar wel door veel aanwezigen gesignaleerd vrouwspersoon maakte zich met een grote punt van de afgebeelde taart, een glas wijn en een flinke portie lef uit de voeten. Gelukkig was (en bleef) iedereen in een goed humeur...

's Avonds eten aan het water in Ouderkerk aan de Amstel ...


waar een aardig gedekte tafel op de feestvierders stond te wachten!

Om even over elf uur was het uit met de pret en ging na deze mooie dag ieder zijns weegs. Jammer dat je dan zelf nog 2,5 uur door de dichte mist naar het 'hoge noorden' moet, maar niets aan te doen. Ook dat ging overigens goed!

2 opmerkingen:

Anne-Marie en Manoj zei

Ik wilde hier nog even een blik op werpen, voor we naar Frankrijk vertrekken. Leuke samenvatting! We gaan nu echt weg! ;)

Anoniem zei

Beste Albert,

Van harte gefeliciteerd met het huwelijk van jullie dochter! Je hebt een mooie impressie van de trouwdag gemaakt!
En ook nog van harte met jullie gelijkspel tegen Bedum. Zoiets is natuurlijk moeilijk te vergelijken met een huwelijk van dierbare kinderen, maar toch is een gelukwens ook hier op z'n plaats.
Ontvang een hartelijke groet vanuit Friesland!

Jan Kroon