vrijdag, september 03, 2010

Jaarvergadering + Start nieuw seizoen

Afgelopen dinsdag was de jaarvergadering van SC Ten Boer in het Buurhoes aan de Gaykingastraat. Deze bijeenkomst die altijd plaatsvond op de laatste dinsdag in mei, meteen na de laatste ronde van de clubcompetitie, was uitgesteld in de hoop op meer aanwezigen.

Wat dat betreft kan deze eerste keer als een succes worden beschouwd, aangezien diverse clubleden die de laatste jaren de vergadering om uiteenlopende redenen (vakantie!) niet bijwoonden nu wél acte de présence gaven.

Het werd een geanimeerd geheel, waarbij de meest uiteenlopende en boeiende onderwerpen aan bod kwamen. De vrijwel jaarlijkse (zo hoort het ook) verhoging van de contributie was uiteraard het absolute hoogtepunt; een ieder had zich dan ook hierop geestelijk grondig voorbereid, zodat het item als een hamerstukje passeerde....

Het eerste team start vol goede verwachtingen weer in de 1e klasse van de NOSBO en het tweede team gaat het weer in de 3e klasse proberen.

Een mooie en welkome mededeling was die van clubkampioen en jeugdleider Roelof die aankondigde dat jeugdlid Steffan Vlaswinkel en Jaco da Silva-Voorham, de vader van jeugdlid Johanna, aan de seniorencompetitie gaan meedoen, zodat het aantal deelnemers op 17 komt. Oude tijden herleven bij schaakclub Ten Boer!

De onderlinge competitie begint op dinsdag 7 september. Men wordt uiterlijk om 19.45 in het clublokaal verwacht, in verband met de loting en de daarop volgende indeling.

Het jeugdseizoen zal beginnen op vrijdag 17 september om 16.00 uur, eveneens in het Buurhoes. De jeugdleden die vorig jaar om 16.45 begonnen, worden nu om 17.00 uur verwacht. De tijden veranderen dit seizoen: groep 1 schaakt van 16.00 tot 17.00 uur en groep 2 van 17.00 tot 18.00 uur.

Dat het voor de club maar een goed seizoen mag worden!

Geen opmerkingen: