maandag, september 13, 2010

'Ontdekt' fotomateriaal

Tijdens de laatste en gemeenschappelijke competitieronde van de 1e klasse van de NOSBO, in de gastvrije kantine van de SC Groningen op 13 april 2010, heeft Harry Gielen (Haren) foto's genomen van de verschillende teams. Ik ontdekte ze bij toeval, al surfend over de NOSBO-website.

Ondanks het feit dat op de foto's het woord copyright is te zien, neemt Alberts SchaakBlog aan dat het plaatsen van twee van deze foto's op de eigen 'verwante' schaaksite hier geen inbreuk op maakt. Mocht de fotograaf hier anders over denken dan horen we dat graag!

Op de foto hierboven zijn rechts, verwikkeld in de strijd tegen DAC, van beneden naar boven de volgende spelers van Ten Boer te zien: Roelof Kroon (bord 1), Albert Prins (3), Piet Beetsma (4), terwijl Klaas Dijkhuizen (2) wandelend voor de deur kan worden waargenomen, in gespannen afwachting van wat komen gaat. Ten Boer zou de ontmoeting met 5-3 gaan winnen.
Op de bovenste foto zien we rechts (van beneden naar boven) Jan Pilon (5), Boudewijn Michel (6), Marten Berends (7) en Gerard Zijlema (8).

Geen opmerkingen: