maandag, januari 31, 2011

Opgave 227

Zwart is aan zet. Hoe ging de partij verder, m.a.w. heeft zwart iets?

Stuur je oplossing vóór zaterdag 5 februari naar Alberts SchaakBlog. In het weekend verschijnt dan het goede antwoord, samen met de partijdetails en de ontvangen reacties.

Het opsturen gaat het makkelijkst op de volgende manier:

1) Klik op 'comments' (rechts onder deze post); dan de oplossing intikken bij 'laat een reactie achter' met vermelding van je eigen naam (gewoon meteen onder de tekst). Naam vermelden hoeft niet per se, maar wordt wel gewaardeerd!
2) Woordverificatie (gegeven woord overnemen in kadertje).
3) Kies een identiteit: overslaan.
4) Klik onderaan op 'anoniem' en je antwoord is 'in principe' geplaatst.

Je reactie zal vervolgens op een wat later tijdstip, na goedkeuring, eerst alleen bij comments te zien zijn (aanklikken om die te lezen!) en wordt t.z.t., tegelijk met het antwoord en de verdere details, op het 'direct zichtbare' weblog gezet.

1 opmerking:

Anoniem zei

Natuurlijk heeft zwart iets! Tenminste een pion meer. Wel nog een lange weg te gaan voor de verzilvering. Dus ons heil zoeken in een meer tactische aanpak? Op zijn Klaas' om in meer Ten Boerster taal te spreken. En dan dringt Tb2 zich wel erg sterk op. Wit moet wel slaan. Na schaak met andere toren of dame en verdubbeling op b-lijn zie ik weinig heil meer in de witte kansen. Ook omdat de koning niet naar a1 kan vanwege mat op c2 met het paard.