woensdag, april 04, 2012

I am flabbergasted.....

Bij het struinen tussen de talloze mogelijkheden die de eenvoudige blogger heden ten dage op Blogger heeft, raakte Albert de draad kwijt, koos even te snel voor diverse opties en... vervolgens was met die draad ook het meer dan vertrouwde ontwerp van Alberts SchaakBlog verdwenen.
Welgemeende excuses aan allen die voor hun dagelijkse portie vitamines zo vaak de site bezoeken! Ik mag wel zeggen dat:


Wat vooral steekt is het in de mist verdwijnen van de foto van de Ten Boerster Schaakboot die in juni 2005 opgewekt door de Aalborgfjord voer, daar door Albert op treffende wijze op de gevoelige plaat werd vastgelegd en sindsdien het motto en het boegbeeld van Alberts SchaakBlog is geworden. Er wordt aan gewerkt om een en ander te herstellen, maar nu even niet, want het gaat desbetreffende blogger niet in de koude kleren zitten... Na het hervinden van het geestelijk evenwicht zien we weer verder....

17.30 uur:
Geestelijk evenwicht hervonden. 'Klassieke ontwerp' hersteld, eerlijk gezegd met krachtige hulp van mede-blogger in hetzelfde pand, ook wel bekend van het veelbezochte weblog In mijn tuin: die Blogger-jongens slaan toch ook zelf een kopie van je sjabloon op, ze houden met iedere weifelaar rekening, maar het duurt even voor je de terugweg hebt ontdekt: die staat in een klein hoekje. Kortom: de Chess vaart weer!

Geen opmerkingen: