dinsdag, juni 05, 2012

Overzicht interne competitie SC Ten Boer, 2011-2012



In de tabel hierboven alle mogelijke gegevens betreffende ieders presteren in het afgelopen seizoen: plaats ranglijst, naam, gespeeld, gewonnen, remise, verloren,  score, percentage, wit-zwart, punten Keizersysteem.
Van Erwin en Erick zijn de scorepercentages tussen haken gezet, vanwege het geringe aantal partijen dat ze gespeeld hebben. Het zou voor hen anders niet meevallen ooit nog eens hun persoonlijke prestatie te verbeteren. Dat geldt overigens ook, in een wat ander perspectief, voor Roelof, die het absolute hoogterecord heeft bereikt en daar (helaas?) geen verbetering meer in kan brengen, of het moet al gelegen zijn in het omhoog brengen van het aantal partijen, die hij dan uiteraard ook allemaal moet winnen.
In de tabel is overigens een foutje geslopen: bij Erwin moet de 0 bij verloren partijen een 1 zijn.

Aangezien de bovenste drie van de ranglijst niet in aanmerking komen voor de prijs betreffende de 'beste persoonlijke verbetering', gaat die dit seizoen naar Gerard, wiens scorepercentage van 45,4 (2010-2011) naar 52,5 ging. Tweede werd hier Jan, derde Wopko. Zie de tabel hieronder.

Geen opmerkingen: