maandag, oktober 22, 2012

Grand Prix BuitenpostAlberts SchaakBlog werd al vroeg op de maandagochtend verrast met het volgende verslagje, betreffende het tweede Grand Prix toernooi van het seizoen, waar weer verschillende jeugdige Ten Boerster schakers in het strijdperk traden.
Tot zijn genoegen herkende ik (Albert) op de beide foto's oud-clublid Derk Schuttel (wedstrijdleider?) op beide foto's, die gisteren nog van zich deed horen op het weblog.Grand Prix Buitenpost
Zaterdag 20 oktober werd de GP in Buitenpost gespeeld. Het was een leuk georganiseerd toernooi en uit Ten Boer waren er 6 spelers .
Jarno kwam uit in groep J en heeft goed gespeeld. Hij heeft helaas 1 partij verloren, 3 remise en 1 partij gewonnen.
Martijn speelde zijn eerste toernooi en werd in groep H ingedeeld. Hij moest zich staande zien te houden in een moeilijke groep en haalde 2 punten uit 6 partijen. Zijn eerste partij heeft hij gewonnen, helaas 3 verloren en 2 eindigden in pat.
Remco speelde in groep G en deed dat knap: hij haalde 4,5 punten uit 6 partijen en werd daarmee tweede. Tot op zijn laatste partij stond hij aan kop van zijn goep, deze partij ging om de eerste en tweede plek. Helaas werd het remise doordat hij na een half uur spelen nog een paard en koning over had en daarom niet meer kon winnen.Gerben speelde in groep E en heeft het ook goed gedaan en haalde een score van 3 uit 7 partijen.
Dalarna heeft het uitstekend gedaan in groep D en heeft al haar 7 partijen gewonnen. Daarmee werd ze verdiend eerste.Robin heeft ook lang meegedaan voor de prijzen in groep C. Hij werd uiteindelijk vierde met de mooie score van 4 uit 7.

Geen opmerkingen: