zaterdag, december 22, 2012

Prijsuitreiking najaarscompetitieOp 21 december was de laatste schaakmiddag van de jeugdafdeling van SC Ten Boer. Hierbij werden de prijzen uitgereikt van de najaarscom-petitie. Het werd een heel gezellige middag met chocotoffs verstrekt door Roelof. In de eerste groep werd doorgeefschaak gespeeld. Voor sommigen was dit nog wel erg lastig, maar de kinderen vonden het heel leuk. Het is een grote groep van 18 enthousiaste talentvolle kinderen met gelukkig heel wat meisjes.


In de beginnersgroep moest nog een beslissingspartij worden gespeeld om de tweede prijs. Hilde wist dit te winnen en werd zo tweede voor Joey. Martijn was eerste, hij gaat als een speer vooruit. Alle andere kinderen kregen een mooie medaille.

In de gevorderde groep werd Remco onbedreigd eerste en promoveert naar de volgende groep. Lindert werd tweede en Luuk derde. Ook hier voor de andere kinderen een mooie medaille.
De groep van 5 tot 6 wordt gevormd door 14 kinderen met al heel wat schaak- en toernooi-ervaring. Hier werd op verzoek van de kinderen zelf snelgeschaakt in 4- kampjes. Roelof en Sjaak deden ook mee. Hierna volgde de prijsuitreiking. In de één na hoogste groep werd Lemée eerste, Lars tweede en Gerbrich derde. Voor hen een mooie beker.

vlnr: Gerbrich, Abel, Lars en Lemée

Dalarna en Robin zijn met hun rating door de 1000 punten gegaan. Zij kregen van Roelof een shirt met een partijfragment en opsomming van de belangrijkste behaalde prijzen.

Dalarna en Robin in hun 1000-punten shirts

De eerste prijs in de hoogste groep werd gehaald door Finn, weer helemaal terug aan het schaakfront. Tweede werd Koen en derde Bas. 

vlnr: Koen, Bas, Finn, Gerben, Robin en Dalarna

In het voorjaar volgt de spannende competitie om de titel kampioen jeugdschaak Ten Boer en ook nog de snelschaaktitel en de titel van het basisschoolkampioenschap. De eerste clubmiddag in 2013 is op 11 januari.

Geen opmerkingen: