vrijdag, augustus 08, 2014

ONJK (3)
Vandaag weer een mail van Roelof over het ONJK in Borne:

Hallo Albert,

Gisteren was een mindere dag op het ONJK. Gerbrich verloor vrij snel en kansloos. Robin moest het opnemen tegen een Griek met een rating van 1555. Hij kwam een kwaliteit achter en kreeg geen kans meer. Alleen Jarno deed het weer goed. Hij won en had daarmee 3,5 uit 8. Gerbrich en Robin blijven op 2 uit 6 steken.

Vandaag is een lange dag. Robin en Gerbrich spelen 2 partijen, Jarno 3. Jarno en Robin verloren vanochtend. Gerbrich had een minder sterke tegenstander en won binnen het half uur. Tussenstand: Jarno 3,5 uit 9, Robin 2 uit 7 en Gerbrich 3 uit 7. In de pauze wordt er buiten de zaal gewoon doorgeschaakt.


Hier schaken Feline en Gerbrich tegen Robin. Jarno speelt ondertussen weer, Gerbrich en Robin gaan om 14.30 weer verder.

Jarno verliest in ronde 10 en 11. Over hoe dat is gegaan heb ik nog geen uitsluitsel. Gerbrich moet vanmiddag tegen een Belgische jongen met een rating die meer dan 2x zo hoog dan zij heeft. Ze verliest in de opening een pion en moet na een lange strijd opgeven. Robin is juist erg snel klaar en hij wint! Tussenstand: Robin en Gerbrich 3 uit 8, Jarno 3,5 uit 11. En alle drie hebben ze een positieve ratingscore.

Morgenochtend spelen Gerbrich en Robin nog één ronde. Jarno moet nog twee partijen spelen.

Hartelijke groet,

Roelof.


Geen opmerkingen: