maandag, juni 23, 2014

Nick en de WK's (+ naschrift op 13 juli 2014)Tijdens de WK in 2010 vervulde onze kleinzoon Nick (toen net 1 jaar)  op voortreffelijke wijze de rol van mascotte tijdens de wedstrijd Nederland-Brazilië (2-1), op 2 juli 2010.

Nick in 2010: prima werk!


Nu, vier jaar later, vindt een herhaling plaats. Tijdens de wedstrijd Australië-Nederland op 18 juni (uitslag 2-3) was hij ook van de partij. We lieten ons medium (bijna 5) weer even opdraven: er is toch al zoveel volks- en (bij)geloof op de wereld, daar kan voor deze gelegenheid nog wel iets aan worden toegevoegd! Nu maar hopen dat hij ook voor de volgende match tijd kan vrijmaken!Nick heft in 2014 weer de bezwerende vinger: goed gedaan jochie!

In de volgende ronden was Nick helaas niet steeds aanwezig, maar gelukkig hebben onze jongens, onder de bezielende leiding van Louis, toen ze eenmaal de smaak te pakken hadden, het op eigen kracht verder ook weten te redden. Een 3e plaats, na een pittige pot tegen Brazilië, is het uiteindelijke mooie resultaat. Toch leuk dat een klein familielid daarbij een handje heeft kunnen helpen!

Geen opmerkingen: