vrijdag, april 17, 2009

Nieuw op Alberts SchaakBlog: zoeken op onderwerp!

Informatie over de jubileumtoernooien van SC Ten Boer: binnenkort zo aan te klikken......


Al geruime tijd geleden had ik het idee om eens aan een ontsluiting op onderwerpen te beginnen van de honderden bijdragen die alleen op chronologische volgorde op mijn weblog zijn te vinden, waardoor dus alle samenhang qua thema's verloren gaat.

Het is zover (met gepaste dank aan het hoofd technische zaken van Foppygames)! De periode mei 2008-heden is al op labels ingedeeld. De onderwerpen staan in de rechtermarge, vrijwel bovenaan, onder Previous posts. Zoeken op Jeugdschaak bijvoorbeeld levert op dit moment 9 bijdragen op die sinds mei 2008 zijn geplaatst. Zoeken op Clubcompetitie 2008-2009 (de seizoenen daarvoor komen nog) maakt het mogelijk snel de ontwikkelingen van ronde tot ronde te volgen, zonder door andere posts te worden 'afgeleid'.

Er moet worden teruggewerkt tot juni 2006, dus er is het een en ander te doen. Nog zo'n 600 posts zullen van trefwoorden worden voorzien en er zullen ook zeker nog trefwoorden bijkomen.

Alberts SchaakBlog hoopt dat bezoekers gebruik zullen maken van deze nieuwe mogelijkheid en het een verbetering zullen vinden!

Geen opmerkingen: