zaterdag, juni 30, 2012

Abel winnaar GP klassement, Lindert 3de


Verslag van Thea Heersema:

Op 30 juni was de laatste Grand Prix van het Nosbo circuit in Groningen. Dit seizoen waren er 13 GP’s in Groningen en Drenthe met in totaal bijna 250 deelnemers. Aan het einde wordt een klassement opgemaakt, waarbij de beste 11 resultaten meetellen.
Abel Nissen is al maandenlang leider in het klassement en ook nu verdedigde hij deze positie fantastisch. Hij werd eerste in zijn groep met 6,5 uit 7! Met grote voorsprong werd Abel eerste en hij kreeg een enorme beker. Heel hartelijk gefeliciteerd. We hopen dat hij nog lang bij de club blijft.

In de laatste GP’s scoorde Lindert heel goed. Hij stoomde op naar een 3de plaats en stond die niet meer af. Hij werd vandaag 3de in zijn poule. Ook voor Lindert een grote beker en hij blijft vast lid, gezien de schaakgenen.

Marlinde Waardenburg werd 2de, Tycho Bruggink 4de en Leonard in ’t Veen 5de. Ook voor hen de hartelijke felicitaties. Van onze club eindigden Gerbrich, Bas, Gerben en Dalarna in de top 12. De juiste plekken volgen nog.

Nader verslag en foto's komen nog.
 
Albert: ook namens mij en natuurlijk namens Alberts SchaakBlog(!) de welgemeende felicitaties aan Abel én de andere prijswinnaars, voor deze mooie resultaten!

Geen opmerkingen: