dinsdag, oktober 02, 2007

Ten Boer opnieuw in het strijdperk tegen Bedum

Vanavond, dinsdag 2 oktober 2007, vindt weer een 'massakamp' Ten Boer-Bedum plaats, dit keer in Bedum.

De vorige, op 30 januari van dit jaar in het Buurhoes in Ten Boer, werd door Bedum gewonnen. Even een klein stukje uit mijn verslag van toen:

Bij de volwassenen won Bedum de eerste ronde met 10-9 en de tweede met 9,5-7,5. Aan de hoogste borden scoorde Ten Boer aanzienlijk meer punten, wat aan de lagere door Bedum ruim werd gecompenseerd, waardoor het laatstgenoemde dorp zich voorlopig het beste schaakdorp mag noemen! Het eindresultaat was dus: Ten Boer-Bedum: 16,5-19,5.

Bij de (eveneens deelnemende) jeugd won Bedum met ruime cijfers. Deze resultaten werden overigens niet meegeteld, zodat de cijfers hierboven alleen op de volwassenen betrekking hebben.

Dit cijfermateriaal is natuurlijk wel leuk, zoals winnen ook altijd prettig is, het belangrijkste is natuurlijk dat beide dorpen (die elkaar trouwens ook dit seizoen in de NOSBO-competitie tegenkomen) elkaar op sportief terrein weer eens ontmoeten en dat het een gezellige avond wordt!

Op Alberts SchaakBlog zal in de loop van deze week, als alles meezit, weer een verslagje van deze wedstrijd te lezen zijn.

Geen opmerkingen: