maandag, februari 17, 2014

Eerste tuinschaakspel overhandigd aan JSC Magnus Leidsche Rijn (en er gaat één naar SC Ten Boer!)




Mailtje van Roelof:


Het eerste tuinschaakspel ten behoeve van de Nationale Sportweek is onlangs overhandigd aan Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn. Coördinator van de Nationale Sportweek vanuit de Schaakbond, Eric van Breugel, was persoonlijk het eerste exemplaar gaan bezorgen.



De kinderen van de snelste groeiende schaakvereniging van Nederland, Jeugdschaakclub Leidsche Rijn, konden het geschenk wel waarderen, gezien onderstaande foto:





Annemiek Zeeman, secretaris van Magnus, heeft samen met Saskia vrijwel direct na de openstelling van de website Nationale Sportweek op maandag 3 februari meerdere activiteiten aangemeld: een scholentoernooi groepen 3, 4 en 5 op woensdag 23 april, een schaakinstuif en schaakclinic op Basisschool De Boomgaard op 25 april.



De andere tuinschaakspellen zijn ´voorlopig´ naar SC Ten Boer, SC Souburg, SV Promotie Zoetermeer, Baarnse SV, SV Tornado Druten, SV Leusden en ZSC Saende gegaan. En de voorraad is nog niet uitgeput, dus meld snel ook een schaakactiviteit aan op de website van de Nationale Sport-week: www.nationalesportweek.nl


Geen opmerkingen: