vrijdag, oktober 20, 2006

Blogger Albert weer online!!

Zes dagen lang was hij verstoken van internet- en telefoonverkeer, wat te wijten was, zoals vanmiddag bleek, aan een kapot coaxkabeltje. Zondagochtend 15 oktober begon de ellende en werd bij de provider de rampspoed gemeld. De gewenste monteur die binnen drie dagen zou komen, diende zich pas op de zesde aan (nadat huize Albert ruim 50 Euro aan mobiel bellen in de affaire had gestoken) en zo kon het gebeuren, dat de trouwe bezoekers van Alberts SchaakBlog maar geen nieuwe posts konden ontwaren.

Vol goede moed wilde hij (Albert) nu dus aan de slag gaan, maar onder het motto: er is altijd wat, bleek nu weer Blogger.com uren lang 'soeptraag' te zijn, zodat het Albert het beste lijkt om zijn pogingen morgen en overmorgen (zaterdag-zondag) te hervatten.

Wat kan de bezoeker verwachten:

1) Verslagje van het NOSBO-bekertreffen SC Ten Boer-Staunton
2) Uitslagen 7e ronde onderlinge competitie en nieuwe ranglijst
3) Het beloofde stukje over twee grappige schaakboekjes, met daaruit twee opgaven (39 en 40), om Alberts vertrouwde reeks voort te zetten.

Bij wijze van binnenkomertje nu alvast de titelgegevens van een ander schaakboek (combinatie beroep/hobby-onderwerpspersoon/auteur, denk aan de boekbinder die Touw heet, of de vliegenier die Baksteen als achternaam heeft enz.):

Geen opmerkingen: