vrijdag, mei 29, 2009

Jeugdschakers SC Ten Boer sluiten seizoen af

Ook bij het jeugdschaak is het seizoen 2008-2009 ten einde. Vandaag was de laatste middag met 'ontspanningsschaak', de laatste (op één na)beslissingspartijen voor de competitie en de prijsuitreiking, door voorzitter Wim van Dijken en jeugdleider Roelof Kroon. Uiteraard kreeg Roelof zeer terecht veel lof toegezwaaid (hij heeft toch maar weer even voor een geslaagd seizoen gezorgd), waarbij de clubvoorzitter meteen van de gelegenheid gebruik maakte hem zijn behaalde prijzen in club- en NOSBO-competitie te overhandigen. Ook werden de helpers van het eerste uur, Jan Pilon, Albert Prins en Gerard Zijlema even in het zonnetje gezet.

Hieronder diverse foto's die de gebeurtenissen op passende wijze illustreren, met aan het slot de vertrouwde photo de famille, waarop alle bekerwinnaars te zien zijn, behalve Carlo, die eerder weg moest en daarom alleen op de foto is gekomen. Je moet maar boffen! Geen enkele jeugdschaker ging uiteindelijk met lege handen naar huis! En, nog maar eens voor de volledigheid: kampioen is Gerben Poel geworden, die in die hoedanigheid Alfred Rodenboog opvolgt.

...beslissingspartij tussen Carlo (l) en Patrick...

...beslissingspartij tussen Wouter en Anna...


...een doorbuigende prijzentafel...

...clubvoorzitter Wim van Dijken geeft Steffan zijn welverdiende prijs...
Bekerwinnaar Carlo
De overige trotse bekerbezitters
...en nog een keer, om het af te leren...

In vorige bijdragen (o.a. 16 mei) zijn op Alberts SchaakBlog al de (bijna) definitieve eindstanden van de jeugdcompetitie opgenomen. Misschien volgt binnenkort de echt definitieve versie nog.

Geen opmerkingen: