dinsdag, april 22, 2008

Eelde-Paterswolde ziet promoveren wel zitten, maar ---

Leon Steijvers van Eelde-Paterswolde laat van zich horen en meldt frisse zin om in de 1e klasse te gaan spelen (waardoor Ten Boer zou degraderen), maar.... dan moet eerst wel iets aan het ledenbestand van zijn vereniging gedaan worden.

Lees zijn reactie bij de post Nogmaals de dreigende degradatie van gisteren, maandag 21 april.

Over mijn idee van een promotie-degradatiewedstrijd heeft hij het niet. Heel verstandig! Het is kortom zoals ik al meedeelde: voor Ten Boer is het wachten, wachten en wachten maar! Nu zijn we opeens weer afhankelijk van het al of niet stijgende ledenaantal van E-P! Hoe wonderlijk is soms het leven! Ambrosius Theodosius Macrobius schreef het al: Nescis, quid vesper vehat! (Gij weet niet, wat de avond (u) zal brengen!)

Ik zoek maar weer eens wat troost bij de mooie Chess, de Ten Boerster SchaakBoot (TBS; kijk op de homepagefoto van Alberts SchaakBlog), hier jaren geleden gekiekt in uitheemse wateren. Een bezorgde fan van de SC Ten Boer vroeg zich af of de boot wel de goede kant op voer. Met deze opmerking kan Albert alle kanten op (ook de goede) en hij houdt het er dus maar op dat ook voor onze club weer gunstige tijden zullen aanbreken.... De TBS Chess ligt op ramkoers!

Geen opmerkingen: