maandag, april 14, 2008

Nogmaals: laatste ronde in NOSBO Klasse 1A in Ten Boer


Zoals al eerder door mij gemeld, wordt vanavond, dinsdag 15 april, de laatste ronde in klasse 1A van de NOSBO gespeeld in Ten Boer, in het Buurhoes aan de Gaykingastraat.

Het programma luidt:
Van der Linde - Roden; Middelstum - DAC;
Ten Boer - Groningen 6;

Z ! - Veendam;

Bedum - Assen 2


Ik laat hier nog eens mijn 'kleine bespiegeling' van 2 april jl. volgen:

In de laatste ronde speelt ten Boer tegen Groningen 6 en moet dus winnen, terwijl Middelstum het moet opnemen tegen DAC uit Delfzijl. Wint Middelstum, dan is Ten Boer gedegradeerd, speelt Middelstum gelijk of verliest de club van DAC, dan heeft Ten Boer nog een kans om in de 1e klasse te blijven.
Om het kampioenschap spelen Roden en Van der Linde tegen elkaar: of het zo moest zijn! Wint Van der Linde met 5,5 - 2,5 of met een nog groter verschil, dan is de club kampioen, bij elke andere uitslag is Roden de uiteindelijke nummer 1. Het laatste lijkt het meest waarschijnlijk, maar je weet het maar niet.
Er staat op dit moment nog maar één ding vast: dat het, net als vorig jaar, een spannende laatste competitieavond zal worden in het aloude Buurhoes in Ten Boer! Misschien is dat, als al het andere gedacht en gezegd is, uiteindelijk wel het belangrijkste!

Dat was het dan wel. We wachten rustig(?!) af! Van een en ander zal uiteraard een verslagje volgen op Alberts SchaakBlog.




Geen opmerkingen: